Neem contact op met onze garage

Heeft u een specifiek verzoek, een project om in te dienen of een eenvoudige vraag? Aarzel niet om ons uw verzoeken te sturen via ons contactformulier! Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Als u teruggebeld wilt worden, vergeet dan niet om ons uw telefoonnummer achter te laten.

Contactformulier

Toestemming :

Door het onderstaande AntiSpam in te vullen, bevestigt u dat u ouder bent dan 16 jaar en accepteert u de regels voor het verwerken van uw gegevens. Het verzamelen van de bovenstaande informatie is nodig om een afspraak te maken om aan uw verzoek te voldoen.

Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht.

 

In overeenstemming met de wet "RGPD (General Regulation of Data Protection)", hebt u het recht uw persoonlijke gegevens te bekijken, te wijzigen, tegen te werken en te corrigeren. U kunt deze rechten uitoefenen op de pagina Wettelijke vermeldingen, door de unieke code te gebruiken die bij de validatie van dit formulier wordt bezorgd, of via de RGPD-formulier, of per aangetekende brief met ontvangstbevestiging aan: Garage rue de Baudour, 34 - 7010 Ghlin (Mons) - BELGIË.