Het subaru-gamma - nieuwe voertuigen

Ontdek het volledige assortiment nieuwe Subaru-voertuigen en selecteer het model dat bij u past ...

Saloon, Coupé of Estate ... Sportieve of cross-over SUV ... Ontdek de SUBARU-reeks voertuigen, het model dat het beste bij u past. Met een modern, elegant en vooral onnavolgbaar ontwerp zijn SUBARU-voertuigen in één oogopslag herkenbaar.
De motoren van de modellen in het assortiment bieden uitstekende prestaties. Tot slot, altijd op de voorhoede van innovatie, omvatten de SUBARU's vele technologieën zoals het EyeSight-systeem, een geavanceerd rijhulpsysteem dat de bestuurder en zijn passagiers comfort en veiligheid garandeert.

 

 

Forester e-Boxer

Zowel het interieur als het exterieur van de geheel nieuwe Forester werd gerestyled naar een hoger niveau qua comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u in al uw dagelijkse avonturen te ondersteunen.

 

Outback

Begiftigd met een avontuurlijke geest, garandeert de Subaru Outback u een zeer goede reis dankzij de verhoogde architectuur en het zeer praktische interieur.

 

XV

Wanneer je de deuren van de gloednieuwe SUBARU XV opent, merk je meteen zijn verfijnde en sportieve stijl ...

 

XV e-Boxer

Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de SUBARU XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfort.