Subaru Outback (Performances)

Indrukwekkende uitvoeringen ...

Indrukwekkende dynamiek, uitstekende manoeuvreerbaarheid, economisch brandstofsysteem - dit zijn slechts enkele van de voordelen die de SUBARU OUTBACK zijn eigenaren biedt. Deze indrukwekkende prestatie wordt ondersteund door technologieën en innovaties die het verschil maken ...

Moteur Subaru BoxerSubaru Boxer MOTOR

Weinig voertuigen kunnen bogen op het beheersen van de Outback. De exclusieve motorconfiguratie, die gebaseerd is op cilinders van 180 graden aan elke kant van de krukas, geeft deze een lagere hoogte dan andere typen motoren. De motor en het voertuig als geheel profiteren van een lager zwaartepunt en dus een betere balans. Bovendien neutraliseren de in tegenovergestelde richting gemonteerde zuigers van nature het effect van hun verplaatsing, wat het mogelijk maakt om de trillingen te verminderen.

Verbeterde stabiliteit

Het motorblok heeft een vlakkere profiel en een lagere positionering in het chassis, het voertuig heeft een grotere stabiliteit en een grotere weerstand tegen zijdelingse oscillaties.

Duurzame prestaties

Door het platte ontwerp biedt de motor stijfheid en balans, en produceert het minder trillingen dan V-motoren of 4-cilinder lijnmotoren van dezelfde klasse, voor grotere duurzaamheid en betrouwbaardere prestaties.

Transmission Symmetrical AWDSymmetrische AWD-transmissie

Meesterschap is een garantie voor zelfvertrouwen, stabiliteit is een garantie voor wendbaarheid: twee maxims die perfect van toepassing zijn op de Outback. Subaru-voertuigen zijn speciaal ontworpen om vertrouwen te wekken, dankzij de stabiliteit van de symmetrische AWD-transmissie in combinatie met de perfecte balans van de SUBARU BOXER-motor. Deze architectuur maakt het mogelijk om het vermogen naar de vier wielen efficiënt en permanent door te geven voor een betere controle op elk type weg en in moeilijke omstandigheden.
Het zorgt voor een uitstekende balans en richtnauwkeurigheid, ongeëvenaard door de longitudinale uitlijning van de hoofdcomponenten, terwijl het lage zwaartepunt een bijzonder lonende en responsieve rit bevordert. De exclusieve voordelen van de Symmetrical AWD-transmissie garanderen een uitstekende wegligging en helpen u omgaan met potentiële gevaren.

LineartronicLineartronic

Ontworpen om het meeste uit de SUBARU BOXER-motor en het symmetrische AWD-systeem te halen, laat de Lineartronic-transmissie met variabele snelheid de motor optimaal werken, met een voorbeeldig brandstofverbruik van 6,1 l / 100 km (Lineartronic diesel).

Selectieknoppen zorgen voor responsief, responsief rijden op 2.0D- en 2.5i-motoren, terwijl op de 2.0D-motor de Lineartronic-transmissie ook in staat is om de grote koppelreserve met verminderd mechanisch geluid te verwerken voor een rijervaring. stiller en zachter rijden.

De selectiebedieningen hebben een variabele regeling die zich aanpast aan de snelheid van het voertuig en het motortoerental, waardoor de bestuurder de doorgangspunten naar de versnelling kan "voelen" en zo kan profiteren van een perfecte osmose met zijn voertuig.

 

PADDLE SHIFTERS*

De paddle shifters zijn op het stuurwiel gemonteerd voor eenvoudige bediening en u kunt de verkleiningsverhouding van de Lineartronic-transmissie kiezen die het beste bij de situatie past. Op de benzinemodellen, maken de paddle shifters het mogelijk om tussen zes rapporten tegen zeven op de dieselmodellen te kiezen, waarbij een onmiddellijke reactiviteit wordt gegarandeerd. Op het einde krijg je een scherpere, meer sportieve rijervaring.

* Beschikbaar op Lineartronic-modellen.